fbpx

Virtuaalikierrokset

Virtuaalikierros tarjoaa ainutlaatuisen ja innovatiivisen tavan organisaation ja sen tuotteiden sekä palveluiden esittelemiseen ilman ajan ja paikan luomia rajoituksia. Toteuttamani virtuaalikierrokset nostavat teknologian mahdollisuudet uudelle tasolle tuomalla esityksiin kohdeyleisösi mielenkiinnon herättävää interaktiivisuutta virtuaalikierrokseen lisättävien videoiden, timelapsejen ja muun median avulla.

Yllä näkyy pieni osa Suomen johtavalle keittiövalmistajalle Puustelli Groupille toteuttamastamme Virtual Showroomista. Keittiömyyjät voivat esitellä Puustellin keittiömallistoja ja muita säilytysratkaisuja verkon yli. Kierrokseen on integroitu toiminnallisuutta: esimerkiksi erilaiset keittiökaapistojen mekanismit voidaan esitellä virtuaalikierrokseen upotettujen timelapse-videoiden avulla, keittiöryhmien värejä voidaan vaihtaa, erilaisia lajittelu- ja allasratkaisuja esitellä, ovien ja tasojen materiaali- ja värivaihtoehtoja esitellä jne.

Virtuaalikierrokset eivät ole 3D-renderöityjä, vaan ne pohjautuvat aitoon kuvaan esiteltävästä tilasta. Tämän ansiosta esitykset eivät ole 3D-mallien tapaan ”lähes fotorealistisia”, vaan tilat ovat aitoja. Valaisu, varjot, materiaalit, tekstuurit ja kaikki pienimmätkin yksityiskohdat vastaavat todellisuutta. Luonnollisesti virtuaalikierrokseen voidaan myös tuoda interaktiivisia 3D-malleja.

Kuvaamme virtuaalikierrokset samoilla ammattilaistason studiokameroilla, joita käytämme ”normaalissa” mainoskuvauksessamme ja videotuotannossamme. Pystymme siis tarjoamaan virtuaalikierroksiin saman erittäin korkean kuvanlaadun, josta meidät tunnetaan kaikessa muussa kuvauksessamme.

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella kuvauksesta? Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa minulle numeroon +358 40 550 8015 (myös tekstiviesti/WhatsApp) tai lähettää sähköpostia ilari@ilaritoronen.fi.

Tavoita asiakkaat kotoa.

Previous slide
Next slide

+358 40 550 8015

Toteutan tuotekuvat, markkinointikuvat ja kotisivut ammattitaidolla.

Ota yhteyttä puhelimitse tai lähetä yhteystietosi alla olevallalomakkeella.